Over
Delta Advies is opgericht in 2008 door Bert van den Berg.Bert
Mijn arbeidsleven ben ik begonnen bij de Kamer van Koophandel om vervolgens bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds te gaan werken, eerst als wetstechnisch beoordelaar en later als arbeidskundig medewerker.

Op 1 juni 1992 kwam ik in dienst bij De Amersfoortse Verzekeringen als arbeidsdeskundige. Hier heb ik gedurende bijna 15 jaar veel ervaring opgedaan in het begeleiden/beoordelen van met name ondernemers in situaties van arbeidsongeschiktheid. Daarnaast heb ik me in deze jaren ook intensief beziggehouden met de opleiding van arbeidsdeskundigen, zowel intern als extern (lid van de toetscommissie en de cursuscommissie bij NibeSVV en docent in de opleiding en later, van 2007 tot 2010 als officemanager/docent van IVA Opleiding & Training).
Vanwege de wens om binnen een kleinere organisatie

te werken trad ik in april 2006 in dienst bij een arbeidskundig adviesbureau. Naast dearbeidskundige onderzoeken bij zelfstandig ondernemers heb ik mij hier ook bezig gehouden met onderzoeken in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Ook verichtte ik onderzoeken bij bedrijven met een probleem op het gebied van ziekteverzuim.

Ik heb na de middelbare school eerst een juridische opleiding op HBO-niveau gevolgd, later aangevuld met een post-HBO studie bedrijfskunde. In 1993 heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige afgerond. In de jaren daarna heb ik door na- en bijscholing altijd veel aandacht besteed aan mijn verdere ontwikkeling. Eind 2008 heb ik het besluit genomen om te starten als zelfstandig ondernemer met Delta Advies.

Enkele kernwoorden die mijn kwaliteiten en vaardigheden omvatten;
– analytisch
– helder
– oplossingsgericht
– samenwerking is de basis voor oplossingen

Extra activiteiten